Sfoglia per SSD  Settore ING-IND/25 - IMPIANTI CHIMICI

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 67 a 86 di 97
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2011 Nanoemulsions of grape marc extract as a natural additives to impruve hazelnut paste shelf-life Amendola, Danila; Donsi, F.; Sessa, M.; Ferrari, G.; De Faveri, Dante Marco; Spigno, Giorgia
1-gen-2013 Nanoencapsulation systems to improve solubility and antioxidant efficiency of a grape marc extract into hazelnut paste Spigno, Giorgia; Donsi', Francesco; Amendola, Danila; Sessa, Mariarenata; Ferrari, Giovanni; De Faveri, Dante Marco
1-gen-2015 Novel coal gasification process: Improvement of syngas yield and reduction of emissions Bassani, Andrea; Manenti, Flavio; Ranzi, Eliseo; Lima, Nádson N. M.; Zuniga Linan, Lamia
1-gen-2014 Optimization of Ultrasound-Assisted Extraction of Phenolic Compounds from Citrus sinensis L. Peels using Response Surface Methodology Dahmoune, F.; Moussi, K.; Remini, H.; Belbahia, A.; Aouna, O.; Spigno, Giorgia; Madani, K.
1-gen-2014 Pistacia lentiscus leaves as a source of phenolic compounds: Microwave-assisted extraction optimized and compared with ultrasound-assisted and conventional solvent extraction Dahmoune, F.; Spigno, Giorgia; Moussi, K.; Remini, H.; Cherbal, A.; Madani, K.
1-gen-2012 Polyphenols microwave assisted extraction from waste grape skins Spigno, Giorgia; Pedroza, M. A; Amendola, Danila; Maggi, Luana; Zalacain, A; De Faveri, Dante Marco
1-gen-2024 A Potentially Ecosustainable Hazelnut/Carob-Based Spread Principato, Laura; Carullo, Daniele; Gruppi, Alice; Duserm Garrido, Guillermo; Giuberti, Gianluca; Lambri, Milena; Spigno, Giorgia; Bassani, Andrea
1-gen-2019 Produzione di pane - Impiego di madri acide commerciali Principato, Laura; Duserm Garrido, Guillerrno; Massari, Mauro; Dordoni, Roberta; Spigno, Giorgia
1-gen-2012 Properties of soda and organosolv lignins from apple tree pruning Serrano, Luis; Spigno, Giorgia; Garcia, Araceli; Amendola, Danila; Labidi, Jalel
1-gen-2010 Recovery of Gallic Acid with Colloidal Gas Aphrons generated from a cationic surfactant Spigno, Giorgia; Dermiki, Maria; Pastori, Chiara; Casanova, Federico; Jauregi, Paula
1-gen-2011 Recovery of phenolic compounds from a grape marc extract with collidal gas aphrons Spigno, Giorgia; Amendola, Danila; Dermiki, Maria; Jauregi, Paula
1-gen-2018 Recupero dei sottoprodotti di vinificazione per lo sviluppo di applicazioni alimentari innovative - stato dell’arte. Lavelli, V; Torri, L; Zeppa, G; Fiori, L; Spigno, Giorgia
1-gen-2015 Recupero ed utilizzazione dei sottoprodotti enologici Spigno, Giorgia
1-gen-2012 Relation between chemical composition of waste grape skins from different grape varieties and derived phenolic extracts. Amendola, Danila; Maggi, Luana; Silva, Angela; De Faveri, Dante Marco; Spigno, Giorgia
1-gen-2019 Rheological and Tribological Characterization of Different Commercial Hazelnut Based Spreads Principato, Laura; Gulliermo Duserm Garrido, ; Dordoni, Roberta; Spigno, Giorgia
1-gen-2000 Safe design in Dryers for Food Industry Spigno, Giorgia; De Faveri, Dante Marco
1-gen-2014 Screening of four different agro-food by-products for the recovery of antioxidants and cellulose Vellingiri, Vadivel; Amendola, Danila; Spigno, Giorgia
1-gen-2012 Separation processes based on colloidal gas aphrons for the recovery of phenolic compounds Spigno, Giorgia; Jauregi, P.; De Faveri, Dante Marco
1-gen-1999 Sicurezza intrinseca nella progettazione di essiccatori per l'industria alimentare Spigno, Giorgia; De Faveri, Dante Marco
1-gen-2019 Sorption Enhanced Water Gas Shift for H2 production using sour gases as feedstock Bassani, A.; van Dijk, H. A. J.; Cobden, P. D.; Spigno, G.; Manzolini, G.; Manenti, F.
Mostrati risultati da 67 a 86 di 97
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile